Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

ide icon colorlarge

Gjithçka fillon me një ide!

IDE Developer

Suksesi është një udhëtim, jo një destinacion. Me IDE Developer rrugëtimi për të arritur suksesin është më i thjeshtë. 

VIDEO PREZANTIM
// Ne transformojmë bizneset

Mbi 15 vite eksperiencë

IDE është kompani që operon në fushën e zhvillimit të softuerëve të cilat shërbejnë për menaxhimin dhe administrimin e bizneseve.

01

Ne ju ndihmojmë të shtoni vlerën e biznesit tuaj përmes zhvillimit të softuerit të përshtatshëm, dizajnit të produktit, cilësisë dhe konsulencës.

01

Softuer të personalizuar

Softuer të personalizuar
02

Ne ju ndihmojmë të shtoni vlerën e biznesit tuaj përmes zhvillimit dhe manaxhimit të faqes suaj të internetit.

02

Zhvillimi i Websiteve

Zhvillimi i Websiteve
03

Ne ju ndihmojmë në biznesin tuaj duke marketuar dhe promovuar produktet tuaja në tregun vendas dhe ndërkombëtar nëpërmjet platformave më të njohura.

03

Marketing

Marketing
// Rreth Kompanisë

Partneri yt në
zhvillimin e software-it

Ide.al është partneri i duhur i zgjedhur nga disa kompani të mëdha në vënd edhe më gjërë. Ne i ndihmojmë bizneset të shtojnë vlerën e tyre nëpërmbjet zhvillimit teknologjik, software-ve dhe konsulencës së vazhdueshme. 

Ne i ndihmojmë bizneset jo vetëm të mbajnë por edhe të modernizojnë strukturën e IT dhe t’i japin zgjidhje të gjithë problemeve software. 

Programe të fiskalizuara për bizneset

IDE është kompani që operon në fushën e zhvillimit të softuerëve të cilat shërbejnë për menaxhimin dhe administrimin e bizneseve si:

// Nuk keni akoma një faqe interneti të biznesit tuaj?

Le të ndërtojmë faqen tuaj!

// Projektet

Projektet tona

+
Klientë
+
Projekte
+
qytete
+
ekipi
// ide.al

Çfarë Ne Ofrojmë

Teknologji dhe Informacion
Teknologji dhe Informacion
Ekonomia globale po ecën drejt një identiteti të ri. Bizneset janë në një garë të vazhdueshme për të digitalizuar dhe optimizuar aktivitetin e tyre.
Shitje
Shitje
Bëj zgjedhjen e duhur për të optimizuar procesin e biznesit. Zgjidh ipos. Program i fiskalizuar. Shumëllojshmeri raportesh.
Biznes & Financë
Biznes & Financë
Ekonomia globale po ecën drejt një identiteti të ri. Bizneset janë në një garë të vazhdueshme për të digitalizuar dhe optimizuar aktivitetin e tyre.

// Na shkuaj! Ne jemi këtu për t'ju përgjigjur pyetjeve tuaja 24/7

KENI NEVOJË PËR KONSULENCË?