Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Pyetjet më të shpeshta

Si të mar versionet falas?

Zgjidhni programin nëpërmjet faqes sonë (KETU) dhe më pas klikoni në butonin "Shkarko".

Si të bëj instalimin?

Pasi të keni shkarkuar setupin e programit, ekzekutojeni atë dhe më pas ndiqni hapat për instalimin.

Si ta blej licensën e programit?

Zgjidhni programin nëpërmjet faqes sonë (KETU) dhe më pas klikoni në butonin "POROSITE TANI".

Si ta liçensoj programin?

Në momentin që hapni programin, klikoni butonin liçenso. Pasi t'ju hapet dritarja e licensimit, vendosni kodin që IDE ju ka dërguar me email dhe më pas klikoni butonin "Liçenso".

Si ta përdor programin?

Ju mund të na ndiqni në faqen tonë në youtube ku do të gjeni tutoriale për të gjitha programet tona.

Si të verifikoj licensën?

Ju mund të verifikoni licensën duket klikuar këtu.

Si të gjej licensën e humbur?

Ju mund të gjeni licensën tuaj duket klikuar këtu.

Si mund ta ndërroj licensën?

Ju mund të ndërroni licensën tuaj duket klikuar këtu.

Ku mund të gjej video tutoriale?

Na ndiqni në faqen tonë të facebook dhe në youtube.

Si mund të kontaktoj suportin?

Ju mund te na kontaktoni ne nr tel:(+355 67 7000 083) ose nëpërmjet email:Kliko Këtu

// Ne kujdesemi gjatë gjithë kohës për t'ju shërbyer

Na kontaktoni në çdo moment