Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Çfarë është iSMS?

iSMS është një platformë që i ndihmon bizneset nëpërmjet shërbimeve sms, whatsapp dhe email të marketojnë produktet apo shërbimet e tyre. 

 

 

“Platforma Whatsapp dhe SMS”

Procesi & Rezultati

Kjo platformë i ndihmon bizneset të arrijnë një audiencë më të madhe, të krijojnë marrëdhënie të forta me klientët dhe të rrisin shitjet. Disa nga benefitet e këtij programi: 

  • WhatsApp dhe Message box janë aplikacionet më të përdorurura  dhe hapin tregje te reja për ju dhe përforcojnë ato ekzistuesit
  • WhatsApp dhe Message box janë kanale marketingu fleksibël dhe efektiv për t’u marrë 
  • Kosto e këtij lloj marketingu është e ulët, por aksesueshmëria dhe arritjet janë të larta.
  • I lehtë në përdorim.