Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// ÇFARË OFROJMË NE

Partneri juaj në zhvillimin e software-ve

IDE.al është partneri i zgjedhur nga shumë kompani të mëdha në vend.
Ne i ndihmojmë bizneset të shtojnë vlerën e tyre përmes zhvillimit të softuerit të duhur duke siguruar cilësi dhe veçanti.
 
Ne ju ndihmojmë të modernizoni infrastrukturën tuaj të IT-së dhe t’u jepni zgjidhje problematika të ndryshme në aktivitetin tuaj të përditshëm.  
video
// EKSPERIENCË // EKSKLUZIVITET

Çfarë bëjmë ne?

Krijim/ zhvillim website
Ide.al të ndihmon te evidentosh karakteristikat e biznesit tënd dhe tï reklamosh ato. 
// SHËRBIMET TONA

Grupi Drejtues

Ne i ndihmojmë bizneset të rrisin vlerën e tyre përmes zhvillimit të softuerit të personalizuar,
dizajnit të produktit, sigurimit të cilësisë dhe shërbimeve të konsulencës.

Klodiana Dervishi

Administrator

Demir Dervishi

Programues & IT

Erion Bruno

Programues

Ermal Ndreko

IT
+
projekte te realizuara
+
Klientë Aktiv
+
GRUPE KËSHILLUES
+
VITE NË BIZNES
// INDEKSI TEKNOLOGJIK

Përmirëso dhe inovo me ide.al

Ndërto softwarin e përshtatshëm për ty. 

mobile development 70%
web development 90%
ui/ux design 60%